Har du bilder?

Har du foto fra Ytre Grytøy som du mener burde vært på nett, ta kontakt.

Dagens bilde

I et eget galleri vil vi vise ferske bilder fra Yttergryta. Med ikke for lange mellomrom vil vi ta bilder av motiver som dukker opp ettersom året går. Se dagens bilde her.


Nettsidene tilhører Ytre Grytøy Velforening.Send gjerne kommentarer via
e-post.


Oversiktsbilde over Ytre Grytøy

Se oversiktsbilde av Alvestad og Grøtavær, tatt fra Småtindan.


Naturen på Ytre Grytøy

Ytre Grytøy har et mangfold av landskapsscenarier å by på, fra høye fjell til den brede fjord. Kankje kan dette galleriet etterhvert gi et visst intrykk av hvilke fantastiske omgivelser vi som bor her, har. Bildene blir ordnet etter tema etterhvert som de blir lagt ut. Ta en kikk!


Barnehagen

Bilder fra Ytre Grytøy Velforenings
barnehage ser du her.

Ballbinge ved Alvestad skole

Bilder fra arbeidet med ballbinge på Alvestad skole. Arbeidet er snart ferdig! Tirsdag 5. november startet arbeidet med å montere veggene. Vestre kortvegg ble montert og punktsveiset denne dagen. Onsdag ble østre kortvegg og søndre langvegg montert og i dag (torsdag) fortsetter arbeidet med å montere nordre langvegg og fullsveise rørene til brakkettene på de veggene som allerede er satt opp.
Montering av vegger
Legging av toppdekke
Bilder fra armering og støyping av ringmur
Bilder fra grunnarbeider og forskaling


Hvalsafari i Toppsundet !

En flokk på omlag 40 grindhval besøkte Toppsundet og Andfjorden i slutten av juli. De som gikk ut med småbåt og kunne se og høre hvalflokken passere på nært hold, fikk en fantastisk opplevelse. Bildene ser du her.


Dagens bilde

14. februar

9. februar

4. februar

1. februar

24. januar

22. januar

21. januar

14. januar

12. januar

7. januar