yttergryta.no

Velkommen til nettstedet for Ytre Grytøy. Vi håper dette stedet kan være til nytte og glede for oss som bor på Ytre Grytøy, dere som har bodd her en gang, dere som tenker på å flytte hit og alle dere andre som av en eller annen grunn har tilknytning til Ytre Grytøy. Kanskje kan nettstedet også vekke nysjerrigheten hos andre Grytværinger og hos eventuelle "tilfeldig forbipasserende".

Nettstedet yttergryta.no er i stor grad et idealistisk prosjekt. Derfor er det svært kjærkomment å få inn bidrag fra dere som er innom sidene av og til. Ikke nøl med å sende e-post hvis du har noe på hjertet! (Det vil etterhvert også komme mer konkrete etterlysninger etter stoff.)

Send tekst som e-post til: post@yttergryta.no. Har du problemer med å sende bilder, er det bare å ta kontakt og spørre.

Se forøvrig i gjesteboka for innkomne hilsener og kommentarer.

Stengt veg

Fylkesveg 15 mellom Dale og Alvestad er Norges mest stengte veg som følge av ras eller rasfare. Inntil den blir sikret, må vi klare oss med alternative skyssruter når vegen er stengt. Vegvesenet har egne vegmeldinger.

Komme på besøk?

Under menyen veiviser finner du kart , ruteopplysninger, oversikt over bedrifter, lag og foreninger, mm.

Flytte hit?

Har du en drøm om å flytte ut fra trengselen? Ytre Grytøy har en fantastisk natur og et trygt og godt oppvekstmiljø for barna. Ta kontakt med Frank Tore Lind som er leder for bygdeutvalget, dersom du ønsker nærmere informasjon om muligheter for bolig etc.

Dagens bilde

Med ujamne mellomrom legger vi inn dagsferske bilder fra Ytre Grytøy. Disse ligger samlet i et eget billedgalleri. Du har sikkert allerede sett dem til høyre på siden her. Klikker du på overskriften Dagens bilde, kommer du til "billedarkivet".

Nettsidene tilhører Ytre Grytøy Velforening. Send gjerne kommentarer til
post@yttergryta.no

Vellykket julebasar

Den årlige julebasaren ble arrangert på ungdomshuset siste lørdag i november. Det er Ytre Grytøy vel som er arrangør, og årets basar innbrakte 12.300 kroner i brutto inntekter til velforeningen.

Basaren foregikk i velkjente former med flere runder åresalg, loddbøker og salg av kaker, rundstykker, kaffe og brus. Oppmøtet kunne kanskje vært bedre, men det glatte føret og kalde været må må nok ta noe av skylda. Til tider var det likevel stint av folk, og både unge og eldre koste seg denne lørdagsettermiddagen.

Gevinstene var fine. Blant annet hadde Tor Alvestad lagt inn et trykk med motiv fra Trollvatnet i Bumarka til en verdi av 1000 kr.

Bildene til høyre gir et inntrykk av stemningen. Større bilder får du ved å klikke.

Julebasar 2002
3 flotte damer
Julebasar 2002
Ole Mikal og Tarjei bestyrer loddbøkene
Julebasar 2002
Åretrekning. Frank Tore roper ut nummer.
Julebasar 2002
Forsamlingen under trekning.
Julebasar 2002
Spenning for store og små.