yttergryta.no

Velkommen til nettstedet for Ytre Grytøy. Vi håper dette stedet kan være til nytte og glede for oss som bor på Ytre Grytøy, dere som har bodd her en gang, dere som tenker på å flytte hit og alle dere andre som av en eller annen grunn har tilknytning til Ytre Grytøy. Kanskje kan nettstedet også vekke nysjerrigheten hos andre Grytværinger og hos eventuelle "tilfeldig forbipasserende".

Nettstedet yttergryta.no er i stor grad et idealistisk prosjekt. Derfor er det svært kjærkomment å få inn bidrag fra dere som er innom sidene av og til. Ikke nøl med å sende e-post hvis du har noe på hjertet! (Det vil etterhvert også komme mer konkrete etterlysninger etter stoff.)

Send tekst som e-post til: post@yttergryta.no. Har du problemer med å sende bilder, er det bare å ta kontakt og spørre.

Se forøvrig i gjesteboka for innkomne hilsener og kommentarer.

Stengt veg

Fylkesveg 15 mellom Dale og Alvestad er Norges mest stengte veg som følge av ras eller rasfare. Inntil den blir sikret, må vi klare oss med alternative skyssruter når vegen er stengt. Vegvesenet har egne vegmeldinger.

Komme på besøk?

Under menyen veiviser finner du kart , ruteopplysninger, oversikt over bedrifter, lag og foreninger, mm.

Flytte hit?

Har du en drøm om å flytte ut fra trengselen? Ytre Grytøy har en fantastisk natur og et trygt og godt oppvekstmiljø for barna. Ta kontakt med Frank Tore Lind som er leder for bygdeutvalget, dersom du ønsker nærmere informasjon om muligheter for bolig etc.

Dagens bilde

Med ujamne mellomrom legger vi inn dagsferske bilder fra Ytre Grytøy. Disse ligger samlet i et eget billedgalleri. Du har sikkert allerede sett dem til høyre på siden her. Klikker du på overskriften Dagens bilde, kommer du til "billedarkivet".

Nettsidene tilhører Ytre Grytøy Velforening. Send gjerne kommentarer til
post@yttergryta.no

Nissefest for de små

Også i år arrangerte GIUL nissefest for de minste. Festen foregikk på ungdomshuset 3. juledag og inneholdt saker og ting som man forventer på en nissefest. Unger og voksne i nisseklær, julefortelling, leker, sanger, julekaker og ikke minst, – besøk av nissen selv.

Seinere på kvelden ble det arrangert nissefest for de voksne. Her ble nyskrevne epistler fra "Grytværingen" lest opp. Dansen etterpå varte ut i de sene nattetimer. Vi har dessverre ikke bilder å vise fram fra denne festen.


Britt-Laila leser julefortelling til ungene.


En av lekene gikk ut på å mime hvilke julegaver man hadde fått. Emil i aksjon.


Ketchupdansen er visst populær i år. Nissebarn og nissemødre har oppvisning.


Så kom nissen, i bare underbuksa. I det kalde været klirret
det nok både her og der ...


Ungene fikk sine gaver, og nissen var raus og hadde tid til en prat.