yttergryta.no

Velkommen til nettstedet for Ytre Grytøy. Vi håper dette stedet kan være til nytte og glede for oss som bor på Ytre Grytøy, dere som har bodd her en gang, dere som tenker på å flytte hit og alle dere andre som av en eller annen grunn har tilknytning til Ytre Grytøy. Kanskje kan nettstedet også vekke nysjerrigheten hos andre Grytværinger og hos eventuelle "tilfeldig forbipasserende".

Nettstedet yttergryta.no er i stor grad et idealistisk prosjekt. Derfor er det svært kjærkomment å få inn bidrag fra dere som er innom sidene av og til. Ikke nøl med å sende e-post hvis du har noe på hjertet! (Det vil etterhvert også komme mer konkrete etterlysninger etter stoff.)

Send tekst som e-post til: post@yttergryta.no. Har du problemer med å sende bilder, er det bare å ta kontakt og spørre.

Se forøvrig i gjesteboka for innkomne hilsener og kommentarer.

Stengt veg

Fylkesveg 15 mellom Dale og Alvestad er Norges mest stengte veg som følge av ras eller rasfare. Inntil den blir sikret, må vi klare oss med alternative skyssruter når vegen er stengt. Vegvesenet har egne vegmeldinger.

Komme på besøk?

Under menyen veiviser finner du kart , ruteopplysninger, oversikt over bedrifter, lag og foreninger, mm.

Flytte hit?

Har du en drøm om å flytte ut fra trengselen? Ytre Grytøy har en fantastisk natur og et trygt og godt oppvekstmiljø for barna. Ta kontakt med Frank Tore Lind som er leder for bygdeutvalget, dersom du ønsker nærmere informasjon om muligheter for bolig etc.

Dagens bilde

Med ujamne mellomrom legger vi inn dagsferske bilder fra Ytre Grytøy. Disse ligger samlet i et eget billedgalleri. Du har sikkert allerede sett dem til høyre på siden her. Klikker du på overskriften Dagens bilde, kommer du til "billedarkivet".

Nettsidene tilhører Ytre Grytøy Velforening. Send gjerne kommentarer til
post@yttergryta.no

Grusvegen blir gruset

En etterlengtet opprusting av fylkesvegen på Ytre Grytøy er i gang. Einar Eilertsen, en av Vegvesenets menn som gjør jobben, kan fortelle at de vil arbeide med vegen i dag, mandag og tirsdag. Vegen skal gruses helt ut til leirskolen. På Stranda legges ny duk og pulkk. Andre steder på strekningen er det lagt duk tidligere og der vil det bare bli lagt ny grus.

Det har lenge ryktes om fløte som er blitt krem, tidlig håravfall, gebiss som faller ut og løse forskjermer. Kanskje slipper vi å oppleve slikt ei tid framover?

Nå får vi håpe at traséen for 17. maitoget, som i år går nordover fra skolen, blir jevn og fin og at støvet har lagt seg før toget skal gå.

Reportasje: Liv Torunn Sandvik

(16.05.03)


Vegvesenet legger pukk fra Alvestadbakkan og utover.


Arbeidet gikk for fullt med flere lastebiler om formiddagen, fredag 16. mai.


Vegarbeider Einar Eilertsen


Kassen tømmes


Fornøyd vegskrapesjåfør