yttergryta.no

Velkommen til nettstedet for Ytre Grytøy. Vi håper dette stedet kan være til nytte og glede for oss som bor på Ytre Grytøy, dere som har bodd her en gang, dere som tenker på å flytte hit og alle dere andre som av en eller annen grunn har tilknytning til Ytre Grytøy. Kanskje kan nettstedet også vekke nysjerrigheten hos andre Grytværinger og hos eventuelle "tilfeldig forbipasserende".

Nettstedet yttergryta.no er i stor grad et idealistisk prosjekt. Derfor er det svært kjærkomment å få inn bidrag fra dere som er innom sidene av og til. Ikke nøl med å sende e-post hvis du har noe på hjertet! (Det vil etterhvert også komme mer konkrete etterlysninger etter stoff.)

Send tekst som e-post til: post@yttergryta.no. Har du problemer med å sende bilder, er det bare å ta kontakt og spørre.

Se forøvrig i gjesteboka for innkomne hilsener og kommentarer.

Stengt veg

Fylkesveg 15 mellom Dale og Alvestad er Norges mest stengte veg som følge av ras eller rasfare. Inntil den blir sikret, må vi klare oss med alternative skyssruter når vegen er stengt. Vegvesenet har egne vegmeldinger.

Komme på besøk?

Under menyen veiviser finner du kart , ruteopplysninger, oversikt over bedrifter, lag og foreninger, mm.

Flytte hit?

Har du en drøm om å flytte ut fra trengselen? Ytre Grytøy har en fantastisk natur og et trygt og godt oppvekstmiljø for barna. Ta kontakt med Frank Tore Lind som er leder for bygdeutvalget, dersom du ønsker nærmere informasjon om muligheter for bolig etc.

Dagens bilde

Med ujamne mellomrom legger vi inn dagsferske bilder fra Ytre Grytøy. Disse ligger samlet i et eget billedgalleri. Du har sikkert allerede sett dem til høyre på siden her. Klikker du på overskriften Dagens bilde, kommer du til "billedarkivet".

Nettsidene tilhører Ytre Grytøy Velforening. Send gjerne kommentarer til
post@yttergryta.no

Vellykket julebasar

Ytre Grytøy vels årlige julebasar ble avholdt lørdag 29. november, og var særdeles vellykket. Aktivitetsrommet på skolen var julepyntet, og juletreet glitret i hallen. Alt lå til rette for å komme i god julestemning. Mye folk var innom, og de ble ønsket velkommen av blide julenisser som solgte lodd, kaffe og deilig mat. Bygdefolket fikk også se hvordan musefamilien feirer jul. Det var styret i velforeningen som framførte musevisa sammen med Thomas, som spilte keyboard til.

Styret er veldig glade for oppslutningen, og vil takke bygdefolket for givergleden. Vi fikk inn masse gevinster til åresalg og bok samt mat til kaféen.

Netto inntekt ble kr.14.423.

Tekst og bilder:
Liv Torunn Sandvik

(01.12.2003)
Ved inngangen ble folk ønsket velkommen av Lisbetnisse


Familien Olsen/Teigland


Martin og Ragna


Margrethe, Olav og Peder.


Ole-Mathias og Henriette var gode hjelpere i åresalget.


Solfridnisse var sjef på kjøkkenet


Både stornissene Iris og Tor og lillenissen Amanda
koste seg på basaren.


Nissekomitéen som sto bak basaren, samlet på rekke. Fra venstre: Tornisse, Solfridnisse, Irisnisse, Lisbetnisse, Hildegunnisse og Liv Torunn-nisse. Sammen framførte de en dramatisert utgave av Musevisa.