yttergryta.no

Velkommen til nettstedet for Ytre Grytøy. Vi håper det kan være til nytte og glede for oss som bor på Ytre Grytøy, dere som har bodd her en gang, dere som tenker på å flytte hit og alle dere andre som av en eller annen grunn har tilknytning til Ytre Grytøy. Kanskje kan nettstedet også vekke nysjerrigheten hos andre Grytværinger og hos eventuelle "tilfeldig forbipasserende".

Nettstedet yttergryta.no er i stor grad et idealistisk prosjekt. Derfor er det svært kjærkomment å få inn bidrag fra dere som er innom sidene av og til. Ikke nøl med å sende e-post hvis du har noe på hjertet!

Send tekst som e-post til: Har du problemer med å sende bilder, er det bare å ta kontakt og spørre.

Se forøvrig i gjesteboka for innkomne hilsener og kommentarer.

Stengt veg

Fylkesveg 15 mellom Dale og Alvestad er Norges mest stengte veg som følge av ras eller rasfare. Inntil den blir sikret, må vi klare oss med alternative skyssruter når vegen er stengt. Vegvesenet har egne vegmeldinger.

Komme på besøk?

Under menyen veiviser finner du kart , ruteopplysninger, oversikt over bedrifter, lag og foreninger, mm.

Flytte hit?

Har du en drøm om å flytte ut fra trengselen? Ytre Grytøy har en fantastisk natur og et trygt og godt oppvekstmiljø for barna. Ta kontakt med Marte Østmoe som er leder for Tilflyttingsutvalget, dersom du ønsker nærmere informasjon om muligheter for bolig etc.

Dagens bilde

Med ujamne mellomrom legger vi inn dagsferske bilder fra Ytre Grytøy. Disse ligger samlet i et eget billedgalleri. Du har sikkert allerede sett dem til høyre på siden her. Klikker du på overskriften Dagens bilde, kommer du til "billedarkivet".

Nettsidene tilhører Ytre Grytøy Velforening.
Pål Mikkelsen er webredaktør. Send gjerne kommentarer til

Nissefest

Nissefesten 2003 ble feiret 3. juledag på ungdomshuset.  Det møtte ca. 30 små og store nisser. Arrangør var GUIL. Alle hadde med kaker og det ble servert brus til barna og kaffe til de voksne. Harald Leitring sang og leste eventyr for barna. Det var gang rundt juletreet og utdeling av premier for junior-trimmere. Det ble kåret en voksen nisse og alle barna fikk premie for sine nissekostymer. Til slutt kom julenisse og barna sang på låven sitter nissen. Det var ei koselig stund både for store og små.

Tekst og foto:
Ann-Lisbeth Teigland

(29.12.2003)
Ingrid, Henriette, Emil, Jan Reidar, Karoline og Charlotte koser seg med kaker og brus


Charlotte fikk premie som årets juniortrimmer


Utdeling av premier til smånissene


Harald leser eventyr for barna


Gang rundt juletreet med besøk av nissen


Nissen deler ut pakker


Årets nissekjerring