yttergryta.no

Velkommen til nettstedet for Ytre Grytøy. Vi håper dette stedet kan være til nytte og glede for oss som bor på Ytre Grytøy, dere som har bodd her en gang, dere som tenker på å flytte hit og alle dere andre som av en eller annen grunn har tilknytning til Ytre Grytøy. Kanskje kan nettstedet også vekke nysjerrigheten hos andre Grytværinger og hos eventuelle "tilfeldig forbipasserende".

Nettstedet yttergryta.no er i stor grad et idealistisk prosjekt. Derfor er det svært kjærkomment å få inn bidrag fra dere som er innom sidene av og til. Ikke nøl med å sende e-post hvis du har noe på hjertet! (Det vil etterhvert også komme mer konkrete etterlysninger etter stoff.)

Send tekst som e-post til: post@yttergryta.no. Har du problemer med å sende bilder, er det bare å ta kontakt og spørre.

Se forøvrig i gjesteboka for innkomne hilsener og kommentarer.

Stengt veg

Fylkesveg 15 mellom Dale og Alvestad er Norges mest stengte veg som følge av ras eller rasfare. Inntil den blir sikret, må vi klare oss med alternative skyssruter når vegen er stengt. Vegvesenet har egne vegmeldinger.

Komme på besøk?

Under menyen veiviser finner du kart , ruteopplysninger, oversikt over bedrifter, lag og foreninger, mm.

Flytte hit?

Har du en drøm om å flytte ut fra trengselen? Ytre Grytøy har en fantastisk natur og et trygt og godt oppvekstmiljø for barna. Ta kontakt med Frank Tore Lind som er leder for bygdeutvalget, dersom du ønsker nærmere informasjon om muligheter for bolig etc.

Dagens bilde

Med ujamne mellomrom legger vi inn dagsferske bilder fra Ytre Grytøy. Disse ligger samlet i et eget billedgalleri. Du har sikkert allerede sett dem til høyre på siden her. Klikker du på overskriften Dagens bilde, kommer du til "billedarkivet".

Nettsidene tilhører Ytre Grytøy Velforening. Send gjerne kommentarer til
post@yttergryta.no

17. mai på Ytre Grytøy

17. mai forløp i strålende vårvær. Det ble et flott arrangement i tradisjonelle former. I år ble konkurranser lagt til den nye ballbingen på skolen, noe som var meget vellykket. Det ble gjennomført tautrekking og straffekonk mellom Alvestad og Grøta.

 
 
 
Vi har dessverre ikke bilder fra akkurat denne konkurransen, men Alvestad vant lett 2-0. Bilder som vi har ser du nedenfor. Klikk og du vil kunne se bildene i større format.

 

DSCN2413.JPG
Opp Klippebakkan
DSCN2415.JPG
Toget nærmer seg sentrum
DSCN2417.JPG
Gjennom Grøtagården
DSCN2420.JPG
Toget har snudd og er på vei sørover igjen
DSCN2427.JPG
Toget ned Klippebakkan
DSCN2428.JPG
Sist i toget kom Rosita og Paddy
DSCN2429.JPG
Mellom bakkar og berg ved kirka
DSCN2438.JPG
Lundenes skoles musikkorps. Herstein er dirigent
DSCN2437.JPG
Kransnedleggelse ved bautaen
DSCN2449.JPG
Politisk diskusjon
DSCN2448.JPG
Blinken er klar
DSCN2450.JPG
Sekkeløp
DSCN2452.JPG
Putekrig på bommen