yttergryta.no

Velkommen til nettstedet for Ytre Grytøy. Vi håper det kan være til nytte og glede for oss som bor på Ytre Grytøy, dere som har bodd her en gang, dere som tenker på å flytte hit og alle dere andre som av en eller annen grunn har tilknytning til Ytre Grytøy. Kanskje kan nettstedet også vekke nysjerrigheten hos andre Grytværinger og hos eventuelle "tilfeldig forbipasserende".

Nettstedet yttergryta.no er i stor grad et idealistisk prosjekt. Derfor er det svært kjærkomment å få inn bidrag fra dere som er innom sidene av og til. Ikke nøl med å sende e-post hvis du har noe på hjertet!

Send tekst som e-post til: Har du problemer med å sende bilder, er det bare å ta kontakt og spørre.

Se forøvrig i gjesteboka for innkomne hilsener og kommentarer.

Stengt veg

Fylkesveg 15 mellom Dale og Alvestad er Norges mest stengte veg som følge av ras eller rasfare. Inntil den blir sikret, må vi klare oss med alternative skyssruter når vegen er stengt. Vegvesenet har egne vegmeldinger.

Komme på besøk?

Under menyen veiviser finner du kart , ruteopplysninger, oversikt over bedrifter, lag og foreninger, mm.

Flytte hit?

Har du en drøm om å flytte ut fra trengselen? Ytre Grytøy har en fantastisk natur og et trygt og godt oppvekstmiljø for barna. Ta kontakt med Marte Østmoe som er leder for Tilflyttingsutvalget, dersom du ønsker nærmere informasjon om muligheter for bolig etc.

Dagens bilde

Med ujamne mellomrom legger vi inn dagsferske bilder fra Ytre Grytøy. Disse ligger samlet i et eget billedgalleri. Du har sikkert allerede sett dem til høyre på siden her. Klikker du på overskriften Dagens bilde, kommer du til "billedarkivet".

Nettsidene tilhører Ytre Grytøy Velforening.
Pål Mikkelsen er webredaktør. Send gjerne kommentarer til

GIULs trimpremier for 2001, 2002 og 2003

Grøtavær Idretts-og ungdomslag (GIUL) har hatt premieutdeling for trimboksene som er plassert i Glugget, Skarsteinnesset, Dalsdalen og ved Klevenstein. Det ble for årene 2001,2002 og 2003 utdelt premie for årets trimmer (totalt) i tre klasser: Junior, Senior Dame og Senior Herre.

Premiene i senior klassen ble utdelt under GIULS årlige julebord rett før jul. Knut Harald Nygård stod for en spetakulær utdeling da han imiterte Lars Andreas Larsen.

Juniorene ble premiert under nissefesten 3. juledag.


Resultater:

Junior:
År 2001: Eirik og Jonas Leitring
År 2002: Ida Leitring
År 2003:; Charlotte M.Sch. Rasmussen

Senior Dame:
År 2001: Karin Leitring
År 2002/3 Liv Torunn Sandvik

Senior Herre:
År 2001: Arne M. Kristiansen
År 2002/3 Eiliv Leitring.


GIUL vil takke alle for innsatsen og oppfordrer alle til å ta seg en tur i marka. Nye bøker er kommet ut i boksene og vi håper å kunne dele ut premier for 2004 i slutten av året.

Tekst: Jan Arild Rasmussen

(20.01.2004)
Trimboksen ved Skarsteinneset