yttergryta.no

Velkommen til nettstedet for Ytre Grytøy. Vi håper det kan være til nytte og glede for oss som bor på Ytre Grytøy, dere som har bodd her en gang, dere som tenker på å flytte hit og alle dere andre som av en eller annen grunn har tilknytning til Ytre Grytøy. Kanskje kan nettstedet også vekke nysjerrigheten hos andre Grytværinger og hos eventuelle "tilfeldig forbipasserende".

Nettstedet yttergryta.no er i stor grad et idealistisk prosjekt. Derfor er det svært kjærkomment å få inn bidrag fra dere som er innom sidene av og til. Ikke nøl med å sende e-post hvis du har noe på hjertet!

Send tekst som e-post til: Har du problemer med å sende bilder, er det bare å ta kontakt og spørre.

Se forøvrig i gjesteboka for innkomne hilsener og kommentarer.

Stengt veg

Fylkesveg 15 mellom Dale og Alvestad er Norges mest stengte veg som følge av ras eller rasfare. Inntil den blir sikret, må vi klare oss med alternative skyssruter når vegen er stengt. Vegvesenet har egne vegmeldinger.

Komme på besøk?

Under menyen veiviser finner du kart , ruteopplysninger, oversikt over bedrifter, lag og foreninger, mm.

Flytte hit?

Har du en drøm om å flytte ut fra trengselen? Ytre Grytøy har en fantastisk natur og et trygt og godt oppvekstmiljø for barna. Ta kontakt med Marte Østmoe som er leder for Tilflyttingsutvalget, dersom du ønsker nærmere informasjon om muligheter for bolig etc.

Dagens bilde

Med ujamne mellomrom legger vi inn dagsferske bilder fra Ytre Grytøy. Disse ligger samlet i et eget billedgalleri. Du har sikkert allerede sett dem til høyre på siden her. Klikker du på overskriften Dagens bilde, kommer du til "billedarkivet".

Nettsidene tilhører Ytre Grytøy Velforening.
Pål Mikkelsen er webredaktør. Send gjerne kommentarer til

Bumarktur

Torsdag 30.september var Alvestad skole p dagstur i Bumarka. Vret var nydelig med mild temperatur og sol fra skyfri himmel (en av de f siden juli...). Den spreke gjengen dro oppover i ni-tiden. Da vi ankom rasteplassen ble det tid for lunsj og fri aktivitet. Noen hadde med seg fiskestenger og prvde ut fiskelykken, noen gikk tur, noen lekte og kosa seg rundt vannet, mens andre satt ved blet og slappet av.

Oskar var den eneste som fikk fisk. Etter en stund fikk vi besk av Liv Torunn, Unni, Marte og Wilma. Det var veldig koselig. De spiste lunsj sammen med oss og fikk smake p nyestekte pannekaker som vi stekte p blet. Det var en flott dag! :

Blplassen

Charlotte & Karoline gikk tur

Charlotte, Marenius og Maren Anna

Emil har funnet seg en fin plass slappe av.

Ingrid & Amanda koser seg sammen

Flott natur

Ole Mathias klyver ved

Oskar viser stolt fram dagens fangst

Vi stekte pannekaker p ble

Elevene lekte & koste seg i vannkanten


Tekst og bilder: Line Anita Nermark

(26.10.2005)