yttergryta.no

Velkommen til nettstedet for Ytre Grytøy. Vi håper det kan være til nytte og glede for oss som bor på Ytre Grytøy, dere som har bodd her en gang, dere som tenker på å flytte hit og alle dere andre som av en eller annen grunn har tilknytning til Ytre Grytøy. Kanskje kan nettstedet også vekke nysjerrigheten hos andre Grytværinger og hos eventuelle "tilfeldig forbipasserende".

Nettstedet yttergryta.no er i stor grad et idealistisk prosjekt. Derfor er det svært kjærkomment å få inn bidrag fra dere som er innom sidene av og til. Ikke nøl med å sende e-post hvis du har noe på hjertet!

Send tekst som e-post til: Har du problemer med å sende bilder, er det bare å ta kontakt og spørre.

Se forøvrig i gjesteboka for innkomne hilsener og kommentarer.

Stengt veg

Fylkesveg 15 mellom Dale og Alvestad er Norges mest stengte veg som følge av ras eller rasfare. Inntil den blir sikret, må vi klare oss med alternative skyssruter når vegen er stengt. Vegvesenet har egne vegmeldinger.

Komme på besøk?

Under menyen veiviser finner du kart , ruteopplysninger, oversikt over bedrifter, lag og foreninger, mm.

Flytte hit?

Har du en drøm om å flytte ut fra trengselen? Ytre Grytøy har en fantastisk natur og et trygt og godt oppvekstmiljø for barna. Ta kontakt med Marte Østmoe som er leder for Tilflyttingsutvalget, dersom du ønsker nærmere informasjon om muligheter for bolig etc.

Dagens bilde

Med ujamne mellomrom legger vi inn dagsferske bilder fra Ytre Grytøy. Disse ligger samlet i et eget billedgalleri. Du har sikkert allerede sett dem til høyre på siden her. Klikker du på overskriften Dagens bilde, kommer du til "billedarkivet".

Nettsidene tilhører Ytre Grytøy Velforening.
Pål Mikkelsen er webredaktør. Send gjerne kommentarer til

Skolestart - august 2005

S er sommeren over for denne gang og tiden er inne for et nytt skoler.

Onsdag 24.august trappet 15 elever opp p Alvestad Skole. Spesielt var det nok for Amanda Mikkelsen som begynte i 1.klasse. Tradisjon tro, mttes elevene og lrerne ute for flaggheising. Den nye ungdomskoleeleven, Andreas Fiva, fikk ren til heise flagget sammen med rektor. Etterp gikk alle inn i gymsalen lekte Bro, bro, brille.

Fr elevene mttes til frste samling p klasserommene sine, ble det servert is, twist og kjeks.

I r har Alvestad skole ftt en ny lrer. Stein Born skal vre klassestyrer for ungdomsskolen. Han bor i byen og kommer derfor til pendle daglig.

Rektor og lrere nsket elevene velkommen til det nye skoleret, med hp om at det blir et lrerikt, utfordrende og trivelig r!


Amanda svinger inn mot skolen p sin frste skoledag


Andreas, som begynner i ungdomsskolen i r, heiser flagget.


Amanda Mikkelsen, rets frsteklassing.


Stein Born, ny lrer ved Alvestad skole.


Elever og lrere samlet p trappa. Rektor Trygve til hyre.


Bro, bro, brille i gymsalen.


Is, sjokolade, kjeks og kaffe.


Andreas Fiva, rets nye ungdomsskoleelev.


Tekst: Line Anita Nermark
Foto: Line Anita Nermark og Pl Mikkelsen

(26.08.2005)