yttergryta.no

Velkommen til nettstedet for Ytre Grytøy. Vi håper det kan være til nytte og glede for oss som bor på Ytre Grytøy, dere som har bodd her en gang, dere som tenker på å flytte hit og alle dere andre som av en eller annen grunn har tilknytning til Ytre Grytøy. Kanskje kan nettstedet også vekke nysjerrigheten hos andre Grytværinger og hos eventuelle "tilfeldig forbipasserende".

Nettstedet yttergryta.no er i stor grad et idealistisk prosjekt. Derfor er det svært kjærkomment å få inn bidrag fra dere som er innom sidene av og til. Ikke nøl med å sende e-post hvis du har noe på hjertet!

Send tekst som e-post til: Har du problemer med å sende bilder, er det bare å ta kontakt og spørre.

Se forøvrig i gjesteboka for innkomne hilsener og kommentarer.

Stengt veg

Fylkesveg 15 mellom Dale og Alvestad er Norges mest stengte veg som følge av ras eller rasfare. Inntil den blir sikret, må vi klare oss med alternative skyssruter når vegen er stengt. Vegvesenet har egne vegmeldinger.

Komme på besøk?

Under menyen veiviser finner du kart , ruteopplysninger, oversikt over bedrifter, lag og foreninger, mm.

Flytte hit?

Har du en drøm om å flytte ut fra trengselen? Ytre Grytøy har en fantastisk natur og et trygt og godt oppvekstmiljø for barna. Ta kontakt med Marte Østmoe som er leder for Tilflyttingsutvalget, dersom du ønsker nærmere informasjon om muligheter for bolig etc.

Dagens bilde

Med ujamne mellomrom legger vi inn dagsferske bilder fra Ytre Grytøy. Disse ligger samlet i et eget billedgalleri. Du har sikkert allerede sett dem til høyre på siden her. Klikker du på overskriften Dagens bilde, kommer du til "billedarkivet".

Nettsidene tilhører Ytre Grytøy Velforening.
Pål Mikkelsen er webredaktør. Send gjerne kommentarer til

1. skoledag på Alvestad skole

Så er sommeren over for denne gang, og et nytt skoleår står for døren. I dag var det skolestart på Alvestad skole. 14 elever trappet opp, ivrige etter å ta fatt på et nytt år. Den som kanskje hadde gledet seg mest, var nok Tobias. Han er den nye førsteklassingen vår.

Starten på det nye skoleåret ble "feiret" med flaggheising, lek i ballbingen og is og kjeks. Vi ønsker alle elevene velkommen til et lærerikt og spennende år ved Alvestad skole.

Tekst og foto: Line Anita Nermark

(01.09.2006)

  


Etter flaggheising sang alle bursdagssangen til Joakim som fyller 12 år i dag


Elever og lærere leker "Haien kommer"


...og "Bro, bro brille"


Tobias, den nye førsteklassingen, får is av rektor Trygve


Småtrinnet sammen med klassestyrer Maurid