yttergryta.no

Velkommen til nettstedet for Ytre Grytøy. Vi håper det kan være til nytte og glede for oss som bor på Ytre Grytøy, dere som har bodd her en gang, dere som tenker på å flytte hit og alle dere andre som av en eller annen grunn har tilknytning til Ytre Grytøy. Kanskje kan nettstedet også vekke nysjerrigheten hos andre Grytværinger og hos eventuelle "tilfeldig forbipasserende".

Nettstedet yttergryta.no er i stor grad et idealistisk prosjekt. Derfor er det svært kjærkomment å få inn bidrag fra dere som er innom sidene av og til. Ikke nøl med å sende e-post hvis du har noe på hjertet!

Send tekst som e-post til: Har du problemer med å sende bilder, er det bare å ta kontakt og spørre.

Se forøvrig i gjesteboka for innkomne hilsener og kommentarer.

Stengt veg

Fylkesveg 15 mellom Dale og Alvestad er Norges mest stengte veg som følge av ras eller rasfare. Inntil den blir sikret, må vi klare oss med alternative skyssruter når vegen er stengt. Vegvesenet har egne vegmeldinger.

Komme på besøk?

Under menyen veiviser finner du kart , ruteopplysninger, oversikt over bedrifter, lag og foreninger, mm.

Flytte hit?

Har du en drøm om å flytte ut fra trengselen? Ytre Grytøy har en fantastisk natur og et trygt og godt oppvekstmiljø for barna. Ta kontakt med Marte Østmoe som er leder for Tilflyttingsutvalget, dersom du ønsker nærmere informasjon om muligheter for bolig etc.

Dagens bilde

Med ujamne mellomrom legger vi inn dagsferske bilder fra Ytre Grytøy. Disse ligger samlet i et eget billedgalleri. Du har sikkert allerede sett dem til høyre på siden her. Klikker du på overskriften Dagens bilde, kommer du til "billedarkivet".

Nettsidene tilhører Ytre Grytøy Velforening.
Pål Mikkelsen er webredaktør. Send gjerne kommentarer til

Kjøp & salg

Quilt

Hulda Bjerkaker, opprinnelig "grytskank" selger egenproduserte varer fra "Huldas quilt"

Vinduer

3 stk brukte vinduer GIS BORT!. Ulike størrelser. 2-lags vinduer i god stand. Lakkert.

Henv. Pål Alvereng: 975 88 024

  

(21.05.06)

Edelgran til salgs!

Tor Vilmundarson har juletre av edelgran å selge nå i den søte førjulstid. Lettvint og vakkert!
Ta kontakt på telefon 41 24 42 41.
Mer....

Gensere til salgs!

Det er fortsatt igjen et parti av Ytre Grytøy - genserne som velforeningen fikk laget til Fylkestingsmøtet i juni 2003. Genserne holder meget høy kvalitet. Det er igjen ca. 20 gensere i str. XL og 1 i str. L, og de selges ut for 200 kr/stk. Den perfekte julegaven for Yttergrytingen som har alt? Ta kontakt med leder i velforeningen, Liv Torunn Sandvik på tlf. 77060221 eller send bestilling på e-post til yttergryta.no.